Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Zoom by Masureel

De Zoom collecties bieden superieure kwaliteit voor een gemodereerd budget. Door klassieke en hedendaagse interieurtrends te combineren, wordt een breed gamma aan oplossingen aangeboden voor elke muur die een fris en uitgesproken vleugje elegantie vereist. Zoom garandeert een perfect evenwicht tussen textuur en stijl en weegt het elk detail op de schaal van esthetische expressie.

Collections

Collection ZEN

We staan even stil, nemen de omgeving rustig in ons op, zijn ons bewust van onszelf en omarmen het nu, in al zijn facetten. We kijken met dankbaarheid naar ons leven, voelen ons in harmonie met de kosmos en er overvalt ons een vredig gevoel. Alles valt even op zijn plaats. We zijn ‘zen’.

Collection TULA

Tula, geïnspireerd door de Aboriginals en hun kleurrijke kunst, zal je vreugde en energie brengen! We hebben de typische gestipte kunststijl en traditionele ontwerpen een moderne interpretatie gegeven. Geef je interieur een optimistische vibe met deze kleurrijke dessins uit Tula!

Collection BAHIA

Middenin de weelderige stad Marrakesh ligt een schitterend paleis, genaamd Bahia, waar je heerlijk kunt verdwalen in de talloze sprookjesachtige tuinen en bloeiende binnenplaatsen. Het zijn net die overvloedige tuinen die ons inspiratie gaven om deze collectie te creëren. Bahia brengt je naar een tuin vol geurende kruiden en sappige vruchten, laat je proeven van exotische sferen en dompelt je onder in de kleurrijke wereld van Marokko.