Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Arte Flavor Paper for Arte

Het merk Flavor Paper for Arte is een unieke samenwerking met Flavor Paper, een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in handgemaakt behang met extravagante prints. Flavor Paper werkt samen met externe ontwerpers zoals onder andere Kravitz Design, de ontwerpstudio van zanger en kunstenaar Lenny Kravitz.

Collections

Collection FLAVOR PAPER FOR ARTE

Deze gedurfde collectie, met hier en daar een vleugje ironie, is geïnspireerd op verschillende stromingen en maatschappelijke trends: van pop art en Van Gogh tot klassieke (en iets minder klassieke) bloemenprints.

 

Sakura - Een patroon boordevol Japanse kersenbloesems. Minimalistisch, functioneel en toch vrolijk.

Cherry Forever - Een pop-artklassieker. De witte of hoogglans zilveren achtergrond maakt het ontwerp nog onweerstaanbaarder.

Brasilia - Een groots, rijk contrasterend patroon dat op elke gewenste manier kan worden opgehangen, waardoor er telkens een ander effect ontstaat.

Sharp Descent - Geslepen muren gegarandeerd. De oneindige reeks vlijmscherp vallende voorwerpen trekt ieders aandacht.

Highway 66 - Dit dramatische ontwerp is geïnspireerd op textiel geweven door de Navajo, een Indiaanse stam. De vormen in Highway 66 overlappen elkaar, waardoor er diepte en dynamiek ontstaat.

Snake Bit - De inspiratie voor Snake Bit kwam uit de woestijnen van Arizona en New Mexico. Zie je, deze gebieden zijn vaak bezaaid met allerlei dierlijke skeletresten. Niettemin slaagde hij erin een rijk en complex patroon te creëren, als een compositie van delicate juwelen.

City Park - Een klassiek damastpatroon, subtiel afgewisseld met stedelijke elementen, zoals parkeermeters, brandkranen en – uiteraard – enkele ratten.

Mustachio - Wij snorren u een vraag: misschien vindt u dit snorrenensemble wel iets voor u? De zilveren snorren zijn verkrijgbaar tegen een gekleurde of witte achtergrond. Als je op zoek bent naar een zijdezachte touch, kies dan voor de fluwelen snorren!

Vigilant Floral - Er wordt naar je gekeken! Beveiligingscamera’s zijn tegenwoordig overal te vinden, zelfs op de meest onverwachte plaatsen. Humor speelde duidelijk een sleutelrol bij het creëren van Vigilant Floral.

Iris - Deze supergrote ode aan Van Goghs beroemde irissen presenteert een adembenemend bloemenrijk.

Flower of Love - Art Nouveau ontmoet psychedelica uit de jaren zestig. Dit verleidelijke patroon lijkt vol knoestige wortels te zitten in de zoektocht naar water.

Starglint - De lichtreflectie op Starglint doet denken aan licht kabbelend water. De glanzende achtergrond straalt luxe uit. Een schitterend ontwerp!

Feroz - De gestileerde jungleflora van het Feroz-patroon verbergt apen en jaguars die uit hun natuurlijke habitat turen.