Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Greenwall by Masureel

Wij beseffen maar al te goed dat er geen Planeet B bestaat en zijn dan ook vastbesloten om te blijven werken aan een betere toekomst. Masureel is een van de eerste behangproducenten die PVC-vrije wandbekleding op waterbasis creëert, die schrobbaar en zeer gemakkelijk te reinigen is. De perfecte groene oplossing voor uw muren!

"Onze groene toekomst begint bij jou thuis."

Klimaatverandering is één van de grootste uitdagingen van onze tijd. Een ‘groene’ levensstijl wordt heel belangrijk: duurzaam geproduceerd, veilig en gezond voedsel, milieuvriendelijk transport… Ook in interieurdecoratie worden duurzame keuzes mogelijk. Bij Masureel creëren ze deze milieuvriendelijke oplossingen voor een ‘groenere’ thuis.

Masureel heeft zich altijd al bekommerd over de planeet. Zelfs in de jaren 1980, toen niemand wakker lag van vervuiling of klimaatverandering, ontwikkelden zij reeds PVC-vrije producten. In hun zoektocht naar duurzame oplossingen, werden ze marktleider in non-woven (textiel-)behang op waterbasis. Hun nieuwe Greenwall I producten zijn zelfs nog beter: ze bevatten geen PVC, maar hebben toch alle kwaliteiten van traditioneel vinylbehang. Ze zijn sterk, heel gemakkelijk te reinigen met water en bovendien ecologisch.

Bij Masureel combineren ze frisse, moderne ontwerpen met duurzame materialen. Met deze nieuwe producten slaan ze een brug tussen kunst, industrie en duurzaamheid. In de komende jaren willen ze evolueren naar nog duurzamere productieprocessen en bio-gebaseerde of composteerbare grondstoffen.

Collections

Collection Greenwall I

SUNNY vertoont een voelbaar linnen effect

GRAFIC valt op door subtiele lijnen en glanseffecten

CLASSICO heeft een klassieke textiel look

CHALLENGE is ontworpen als een stucmuur

LOFT heeft een mooie structuur die eruitziet als verouderde kalksteen.

COLOR zijn matte wandbekledingen met een kalksteeneffect.

Hoe zij een verschil maken...