Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Dutch Wallcoverings - Spits

Dutch Wallcoverings - Spits - biedt een uitgebreid assortiment aan waarmee je harmonie tussen stijl en decoratie kunt bereiken. Hun aanbod omvat een verscheidenheid aan interieurproducten die perfect bij jouw behoeften passen. Ze streven ernaar om jouw interieurprojecten tot leven te brengen met hoogwaardige producten en een uitgebreide keuze, zodat je jouw ruimtes kan transformeren naar iets buitengewoons.

​Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige kwaliteit, trendy stijlcollecties, tijdloos klassiek design of strak modern ontwerp, binnen hun aanbod van behang is er voor elk wat wils. Hun assortiment fotobehang is divers en omvat verschillende thema's, variërend van steden en landschappen tot oude schilderijen, en ook voor de kinderkamer hebben ze een ruime keuze aan mogelijkheden. Bovendien hebben ze een selectie van hoogwaardige wandbekleding in het luxe segment, met onder andere behang van bekende ontwerpers zoals Carl Robinson, Tim Wilman en Roberto Cavalli en Dolce&Gabbana.

 

Collections

 

Collection DOLCE&GABBANA

"Met Dolce&Gabbana Casa wilden we een unieke levensstijl creëren. Een levensstijl die onze kernwaarden zou vertegenwoordigen: vakmanschap, de liefde voor maatwerk, het respect voor traditie en de zoektocht naar innovatie." - ​Domenico Dolce en Stefano Gabbana

Dolce&Gabbana home furnishings is de perfecte weerspiegeling van hun onmiskenbare esthetische handelsmerk. Omarm Italiaans design, waarbij elk patroon een verhaal vertelt over passie, stijl en ongeëvenaard kunstenaarschap.

@dolcegabbana_casa #DGCasa #emilianaparati #dgLeo #dgZebra #madeinitaly #dutchwallcoverings

BLU MEDITERRANEO is een suggestieve reis naar Zuid-Italië, gekenmerkt door subtiele contrasten, voor een verfijnde Italiaanse sfeer.
CARRETTO  is een van de iconische thema's van de Dolce&Gabbana Casa collectie geïnspireerd door de unieke kleuren en motieven van de Siciliaanse traditie.
Het LEOPARDO-patroon drukt een sterk karakter en tijdloze charme uit, en is altijd een constante in het DNA van Dolce&Gabbana. Zijn klassieke en pittige ziel creëert een spel van contrasten dat vrijheid van expressie en steeds nieuwe connotaties biedt, in balans tussen excentriciteit en verfijning, sensualiteit en energie.
Het ZEBRA-patroon symboliseert op symbolische wijze het dualisme dat aan de kern van het DNA van Dolce&Gabbana ligt, met zijn combinatie van zwart en wit en de willekeurige rangschikking van strepen die nooit hetzelfde zijn. Verleden en toekomst, ambacht en technologie, traditie en innovatie: een grafisch patroon van grote intensiteit dat vastberadenheid, moed en een vleugje ironie combineert. 

Collection PAVONE

Collection ONE ROLL ONE MOTIF 2