Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Sandberg Wallpaper

Sandberg Wallpaper is opgericht door de familie Sandberg en maakt nu deel uit van de Gimmersta Group die zich sinds de jaren twintig gespecialiseerd heeft in behangpapier. Hun kantoren zijn gevestigd in Borås, Zweden, van waaruit ze wereldwijd opereren. Hun missie is het creëren van tijdloos en klassiek behang van premium kwaliteit met een unieke uitstraling die lang meegaat.

Zweedse behangkunst

Sandberg behang is ontworpen om jouw dagelijks leven en huis nog mooier te maken. De liefde voor vakmanschap komt tot uiting in elke lijn en penseelstreek die ze maken om mooie en duurzame ontwerpen te creëren. Hun passie ligt in de liefde voor details; details die mogelijk worden gemaakt doordat elk stuk aanvankelijk volledig met de hand wordt getekend. Ze doorlopen talloze schetsen en ideeën voor elk ontwerp dat je ziet totdat ze de perfectie en die unieke Sandberg-uitdrukking en het duurzame kleurenpalet hebben bereikt.

Hun ontwerpen dragen namen omdat ze allemaal interessante verhalen te vertellen hebben over mensen en plaatsen die hen hebben geïnspireerd bij het maken ervan. De inspiratie voor zowel kleur als design komt vaak uit het Zweedse landschap en de natuur om hen heen. Hun patronen zijn ook een eerbetoon aan hun historisch en cultureel erfgoed. Ze staan vaak in het oude archief met ontwerpen uit het verleden en vinden inspiratie in het heden om nieuwe en tijdloze uitingen te creëren die generaties lang meegaan. 

Sommigen doen behang, zij doen Zweedse behangkunst.

Collections

Collection JORDNÄRA

De Jordnära-collectie omarmt het concept van slow-living en omvat patronen met zachte esthetiek en een aangename aanwezigheid. Voel je dicht bij de natuur en de schoonheid in het eenvoudige en onbedekte.

Hun liefde voor het vakmanschap achter de kunst komt duidelijk tot uiting in delicate penseelstreken, waar transparantie samenkomt met zachte texturen en moderne grafische lijnen.

"Een huis dicht bij de natuur."

Collection HUSET I SOLEN

De collectie Huset i Solen is een eerbetoon aan het beroemde Zweedse kunstenaarsechtpaar Carl en Karin Larsson, hun levensstijl en hun thuis. Dat inspireert ons en vele anderen oneindig.

Elk patroon vertelt een verhaal en het kleurenschema brengt een visie van een levensbevestigend, liefdevol Zweeds huis tot leven.

"Een eerbetoon aan Carl en Karin Larsson."