Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Arte Moooi

Wanneer twee gerespecteerde designmerken hun krachten bundelen, mag er iets bijzonders verwacht worden. Dat geldt zeker voor de samenwerking tussen Moooi en Arte.

Moooi, het interieur- en lifestyle designmerk opgericht door Marcel Wanders, inspireert en verleidt de wereld met onverwachte en innovatieve creaties.
Arte verwierf internationale bekendheid als ontwerper van de meest luxueuze en verfijnde wandbekleding.

Deze samenwerking met Moooi brengt prachtige, originele en onverwachte ontwerpen van superieure kwaliteit. Het resultaat? Deze bijzondere collecties bieden creatieve luxe voor een stijlvol leven in een persoonlijke woonruimte.

Collections

Collection  EXTINCT ANIMALS

De muurbekleding van Extinct Animals is geïnspireerd op Moooi’s Museum of Extinct Animals. Met het Museum of Extinct Animals viert Moooi de diversiteit van de natuur en stimuleert het de grenzen van de verbeelding te verleggen. Benadrukkend dat de meest waardevolle schat van expedities uit het verleden en het heden de onverwachte diversiteit van schoonheid is, in al zijn vormen.

De Extinct Animals Wallcovering Collection verbreedt de designhorizon van Moooi door een nieuwe verticale dimensie toe te voegen. Binnen de Extinct Animals Wallcovering Collection is elk patroon geïnspireerd op de kenmerken van één uitgestorven dier.

Opvallende combinaties van kleuren, kenmerken en patronen van de vacht, het verenkleed of de huid brengen hem levendig weer tot leven op onze muren. Sommige ontwerpen vertellen een verhaal; andere prikkelen onze zintuigen met behulp van beelden en texturen.

Collection TOKYO BLUE

De onderscheidende kenmerken en omgeving van de nieuwste toevoeging aan het Museum of Extinct Animals, de Indigo Macaque, inspireerden een nieuwe collectie binnen de Extinct Animals collection: Moooi Tokyo Blue.

Vijf bijzondere wandbekledingen van uiteenlopende technieken, zoals denim en inlegwerk. Vijf verschillende ontwerpen met de prachtige en veelzijdige natuur en eeuwenoude cultuur van Japan als gemene deler.