Vandenberghe Verf

Onze winkel

Als groot-en kleinhandel staan we klaar om in enkele ogenblikken jouw verf te maken, snel gemaakt met kwaliteitsverf in de kleur van je dromen. Naast verf kan je bij ons uiteraard ook terecht voor behang, vliesbehang, kroonlijsten, vloerbekleding, laminaat, schilderkledij en alle materiaal die je als professionele schilder of hobbyist nodig hebt wanneer je met jouw interieurwerken aan de slag gaat. Kwaliteit aan de juiste prijs, en alles in de nieuwste trends.

Advies nodig rond de juiste kwaliteitsvolle materialen en werkwijze ? Ook dat is geen probleem! Wij delen graag onze technische kennis om je project tot een goed einde te brengen. 

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod, met een verzameling aan collecties die wij in huis hebben. Leuk dromen hoe jouw thuis eruit zal zien. Vind je hier reeds iets wat je aanspreekt? Of net niet? Kom dan zeker in onze winkel de volledige collectie inzien en we staan je bij met alle interieur- en technische vragen die je hebt.

 

Laat je inspireren...

Verf

Wat je ook wil schilderen, wat de ondergrond ook is, hout, metaal, kunststof, gipsplaten, stenen, vloeren, tegels…. wij hebben de juiste primer en/of afwerkingsverf in huis. In een handomdraai maken wij de kleur van jouw keuze.

Behang & Muurbekleding

Naast hedendaagse kleuren, vraagt een eigentijds interieur haar accenten. Stijlvol, ethnisch, kleurrijk, speels,... dit kan met een eyecather in behang of waarom niet met je volledige ruimte in behang, want dit is meer en meer dé trend!<

Overschilderbaar vliesbehang

Wij staan klaar met het nodige advies bij de aankoop van het geschikte vliesbehang en helpen je graag bij de keuze van de juiste primer en muurverven, want de juiste kleuren bepalen uiteindelijk de uitstraling van jouw ruimte.

Sierlijsten & Plinten

Met Design Elements van Noël & Marquet bieden wij je creatieve oplossingen voor jouw interieurdecoratie. Hiermee geef je elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht jouw voorkeur of favoriete stijl. Laat je inspiratie de vrije loop!

Vloerbekleding

Laminaat en vinyl geven een warme afwerking met authentieke tinten en texturen om duurzaamheid en schoonheid toe te voegen aan elke kamer. Een mooie vloer is de basis voor elke ruimte!

Schilderen & behangen

Voor je aan jouw interieurproject begint, heb je ook nog allerhande gereedschap en materialen nodig. Ben je nu gelegenheidsschilder, behanger, decorateur of professioneel, wij hebben het in huis.