Vandenberghe Verf

Sierlijsten & Plinten

Opmerkelijke decoratieve oplossingen voor elk deel van de muur!

Met Design Elements van Noël & Marquet bieden wij je creatieve oplossingen voor jouw interieurdecoratie. Hiermee geef je elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht jouw voorkeur of favoriete stijl. Laat jouw inspiratie de vrije loop!

Ook nu, bijna 70 jaar na de oprichting van het bedrijf, produceren zij nog steeds design- elementen in de vestiging in het Belgische Eynatten. Door hun lange ervaring en de resoluut innoverende aanpak van de groep zijn de Noël & Marquet producten absoluut uniek door hun charme, authenticiteit en kwaliteit.

Hun assortiment plafondlijsten, wandlijsten, plinten en profielen voor indirecte verlichting kan elk deel van een muur vormgeven, van vloer tot plafond, en elke kamer omtoveren tot een unieke ruimte vol karakter en persoonlijkheid. Van strak en puur tot excentriek en versierd en alles daartussenin, de verschillende elementen helpen bij het vormgeven van echt persoonlijke interieurs.

Twee technologieën –Twee resultaten: kwaliteit en stijl

Schuimvorming
Voor vrij complexe driedimensionale vormen gebruiken zij, met een zekere liefde voor het detail, aluminium vormen waarin het polyurethaanschuim met hoge densiteit wordt geïnjecteerd (ARSTYL®). Resultaat: zeer nauwkeurig geproduceerde design-elementen, soms rijkelijk gedecoreerd, soms van een verfijnd modernisme. Zij gebruiken hetzelfde productieprocédé voor hun speciale FLEX-profielen en hun aangepaste design-elementen voor buiten (DOMOSTYL®).

Extrusie
Extrusie bestaat in het produceren van lichte (NOMASTYL®) of impactbestendige design-elementen met behulp van polystyreen van gemiddelde of hoge densiteit (WALLSTYL®). Alle design-elementen die door extrusie worden gefabriceerd, zijn bestand tegen water en mogen dus gerust in bijvoorbeeld keukens of badkamers worden toegepast. De uitgefreesde lijmzones en de in de fabriek aangebrachte grondlaag vereenvoudigen het aanbrengen en overschilderen.


Bekijk ons ander aanbod

Verf

Wat je ook wil schilderen, wat de ondergrond ook is, hout, metaal, kunststof, gipsplaten, stenen, vloeren, tegels…. wij hebben de juiste primer en/of afwerkingsverf in huis. In een handomdraai maken wij de kleur van jouw keuze.

Behang & Muurbekleding

Naast hedendaagse kleuren, vraagt een eigentijds interieur haar accenten. Stijlvol, ethnisch, kleurrijk, speels,... dit kan met een eyecather in behang of waarom niet met je volledige ruimte in behang, want dit is meer en meer dé trend!<

Overschilderbaar vliesbehang

Wij staan klaar met het nodige advies bij de aankoop van het geschikte vliesbehang en helpen je graag bij de keuze van de juiste primer en muurverven, want de juiste kleuren bepalen uiteindelijk de uitstraling van jouw ruimte.

Vloerbekleding

Laminaat en vinyl geven een warme afwerking met authentieke tinten en texturen om duurzaamheid en schoonheid toe te voegen aan elke kamer. Een mooie vloer is de basis voor elke ruimte!

Schilderen & behangen

Voor je aan jouw interieurproject begint, heb je ook nog allerhande gereedschap en materialen nodig. Ben je nu gelegenheidsschilder, behanger, decorateur of professioneel, wij hebben het in huis.