Vandenberghe Verf

Overschilderbaar vliesbehang

Nood aan een nieuw accent? Alles kan met overschilderbaar vlies.

Een kleurtje beu? Onze medewerkers staan klaar met het nodige advies bij de aankoop van het geschikte vliesbehang zowel voor de vakman als voor de particulieren, en helpen je graag bij de keuze van de juiste primer en muurverven. De juiste kleuren bepalen uiteindelijk de uitstraling van jouw ruimte.  

Vraag naar onze stock in overschilderbaar vlies, wij snijden voor jou de gevraagde metrage af en je kan meteen aan de slag!

Je vindt jouw gading niet in de basissoorten, kies dan uit ons ruim aanbod op bestelling. 2 à 3 dagen later kan je het afhalen in onze winkel. 


Bekijk ons ander aanbod

Verf

Wat je ook wil schilderen, wat de ondergrond ook is, hout, metaal, kunststof, gipsplaten, stenen, vloeren, tegels…. wij hebben de juiste primer en/of afwerkingsverf in huis. In een handomdraai maken wij de kleur van jouw keuze.

Behang & Muurbekleding

Naast hedendaagse kleuren, vraagt een eigentijds interieur haar accenten. Stijlvol, ethnisch, kleurrijk, speels,... dit kan met een eyecather in behang of waarom niet met je volledige ruimte in behang, want dit is meer en meer dé trend!<

Sierlijsten & Plinten

Met Design Elements van Noël & Marquet bieden wij je creatieve oplossingen voor jouw interieurdecoratie. Hiermee geef je elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht jouw voorkeur of favoriete stijl. Laat je inspiratie de vrije loop!

Vloerbekleding

Laminaat en vinyl geven een warme afwerking met authentieke tinten en texturen om duurzaamheid en schoonheid toe te voegen aan elke kamer. Een mooie vloer is de basis voor elke ruimte!

Schilderen & behangen

Voor je aan jouw interieurproject begint, heb je ook nog allerhande gereedschap en materialen nodig. Ben je nu gelegenheidsschilder, behanger, decorateur of professioneel, wij hebben het in huis.