Vandenberghe Verf

Vloerbekleding

Dat houtgevoel met een natuurlijke schoonheid

Laminaat- en vinylvloeren zijn tegenwoordig niet van houten vloeren te onderscheiden en net zo mooi. Ze hebben ook nog eens een aantal belangrijke voordelen op hout: warm en uitnodigend, sneller te plaatsen, perfect te combineren met vloerverwarming, eenvoudig in onderhoud en comfortabel qua geluid zijn. Wie wil dit nu niet?

Laminaat heeft altijd een handige klikverbinding, waardoor iedere doe-het-zelver de vloer zo gelegd heeft. Voor een correct leg-resultaat is het van belang dat je jouw laminaat vloer met de juiste ondervloer combineert.

Vinyl Planks & Tiles vloeren met authentieke texturen, een stijlvol ontwerp en levensechte details zijn zacht en stil. Een veerkrachtige laag die anticipeert op je lichaamsgewicht, uitstekende isolerende eigenschappen, akoestisch comfort, geschikt voor vloerverwarmingen, maar toch ultrasterk en waterdicht. Dit alles zorgt voor dat zachte gevoel onder je voeten. Een rustige vloer dus. 

In onze showroom kan je vrijblijvend een kijkje nemen naar de zeer grote stalen die wij ter beschikking hebben. Wij staan je graag bij met professionele raad en adviseren je graag welke vloer het best in je interieur past.

Gratis thuislevering van jouw bestelling in de regios Poperinge, Ieper, Heuvelland en Vleteren.

Pergo
Pergo

 • Pergo Original Laminaat
 • Pergo Sensation Laminaat 
 • Pergo Vinyl Planks & Tiles 
 • Pergo Plinten, Profielen & Ondervloeren
 • Pergo Quickheat&

Copagro
Copagro

 • Expert Click Laminaat
 • Expert Connect LVT Vinyl Planks & Tiles 
 • Copagro Plinten, Profielen & Ondervloeren

Forbo Flooring Systems
Forbo Flooring Systems

 • Novilon Vinyl
 • Marmoleum Linolium & Laminaat
 • Allura Vinyl Planks & Tiles

Moduleo
Moduleo

LayRed, de ideale Vinylvloer voor renovatie


Bekijk ons ander aanbod

Verf

Wat je ook wil schilderen, wat de ondergrond ook is, hout, metaal, kunststof, gipsplaten, stenen, vloeren, tegels…. wij hebben de juiste primer en/of afwerkingsverf in huis. In een handomdraai maken wij de kleur van jouw keuze.

Behang & Muurbekleding

Naast hedendaagse kleuren, vraagt een eigentijds interieur haar accenten. Stijlvol, ethnisch, kleurrijk, speels,... dit kan met een eyecather in behang of waarom niet met je volledige ruimte in behang, want dit is meer en meer dé trend!<

Overschilderbaar vliesbehang

Wij staan klaar met het nodige advies bij de aankoop van het geschikte vliesbehang en helpen je graag bij de keuze van de juiste primer en muurverven, want de juiste kleuren bepalen uiteindelijk de uitstraling van jouw ruimte.

Sierlijsten & Plinten

Met Design Elements van Noël & Marquet bieden wij je creatieve oplossingen voor jouw interieurdecoratie. Hiermee geef je elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht jouw voorkeur of favoriete stijl. Laat je inspiratie de vrije loop!

Schilderen & behangen

Voor je aan jouw interieurproject begint, heb je ook nog allerhande gereedschap en materialen nodig. Ben je nu gelegenheidsschilder, behanger, decorateur of professioneel, wij hebben het in huis.