Vandenberghe Verf
Vloerbekleding

Pergo

Bij Pergo maken ze buitengewoon mooie en extreem slijtvaste vloeren. Geen shortcuts, geen compromissen, gewoon Scandinavisch functioneel design op zijn best.

Vloeren die gemakkelijk te installeren zijn en klaar voor alles wat het leven met zich meebrengt. Hedendaags, klassiek, tijdloos, donker of licht, met één van de grootste assortimenten voor laminaat en vinyl vind je bij hen ongetwijfeld de perfecte vloer voor jou.

Bij Pergo hechten ze belang aan hun verantwoordelijkheid om vloeren zo duurzaam mogelijk te produceren. Van de productie van de vloeren tot het einde van hun levensduur: zij innoveren voortdurend om de potentiële impact op onze planeet tot een minimum te beperken. Als de uitvinders van laminaatvloeren zijn zij er trots op om de eerste producent te zijn die het Nordic Swan-label en het Europees Ecolabel voor een vloer heeft ontvangen.

Pergo is marktleider in de Scandinavische landen en in Noord-Amerika. In deze landen kampen ze met extreme weersomstandigheden, dus deze voeren kunnen wel wat verdragen. Daarom schrikt Pergo er niet voor terug om op hun vloeren een zeer lange garantie te geven, maar lieftst 33 jaar.

Ontdek ons aanbod laminaat- en vinylvloeren van Pergo. In onze winkel kan je vrijblijvend een kijkje nemen naar de stalen die wij ter beschikking hebben. 

Ook voor het onderhoud van deze vloeren hebben wij de producten in huis.

PERGO - De uitvinder van laminaat

Prachtige, elegante vloeren voor een drukke, actieve levensstijl

Pergo heeft laminaatvloeren uitgevonden om duurzaamheid en schoonheid toe te voegen aan elke kamer. Een vloer waarin mooi design en lange levensduur op unieke wijze samenkomen. Pergo Original Laminaat is sterk en slijtvast, perfect om met de kinderen op te spelen, met de hond te dollen of om op te dansen. 

Als je kiest voor Pergo Sensation Laminaat kies je voor het allernieuwste op het gebied van laminaatvloeren met houteffect. De Sensation technologie geeft het laminaat een houtlook die echt moeilijk van echt hout te onderscheiden is. Met natuurgetrouwe knoesten en nerven en een diepere, meer verfijnde structuur die je echt kunt voelen. Dus als je een laminaatvloer wilt die er fantastisch uitziet, dan is Pergo Sensation iets voor jou. Deze laminaatvloer is de perfecte keuze voor het huis waarin je geen stress voelt en waar je kan ontspannen. Kortom, klaar voor alles wat het leven met zich meebrengt!

Je Pergo laminaatvloer plaatsen gaat nu sneller en gemakkelijker dan ooit met onze innovatieve PerfectFold™ en Uniclic® kliksystemen.

 

PERGO Original Laminaat

Voor het echte leven

 • Uitermate kras- en slijtvast: Elke plank is bedekt met de gepatenteerde TitanX™ technologie die je vloer beschermt tegen krassen en slijtage.
 • 100% waterbestendig en gemakkelijk te reinigen: AquaSafe creëert een afgesloten, 100% waterdicht oppervlak tot in de voeg, waardoor water niet in de vloer kan dringen.
 • Natuurlijke look-and-feel: De laminaatvloeren zien er zo natuurlijk uit dat je niet zou geloven dat het geen parket is.

 

PERGO Sensation Laminaat

Natuurlijk op een heel ander niveau

 • Diepere en meer authentieke structuur, natuurlijk ogende voegen, verfijnde matte afwerking.
 • Nieuw: Sensation Odense - met extra lange, brede planken om je kamer die stijlvolle, eersteklas houtlook te geven die nooit uit de mode raakt. Geïnspireerd door de esthetiek van de Scandinavische natuur.

PERGO Vinyl Planks & Tiles

Zachte, stille, waterbestendige vloeren met een natuurlijke uitstraling.

Pergo Rigid Vinyl vloeren zijn zacht, stil en mooi om op te lopen, maar toch ultrasterk en waterdicht. Met authentieke texturen, een stijlvol ontwerp en levensechte details zorgt Pergo vinyl ervoor dat je ruimtes met veel belasting er stralend en uitnodigend uitzien. Alle Pergo vinylvloeren zijn net zo gemakkelijk te installeren als ze mooi zijn om te zien. Ga je voor extreme stevigheid of voor verbluffend comfort? Maak je keuze en ga aan de slag!

Pad Pro - De slimmere, snellere manier om jouw vloer te plaatsen
Meestal heb je een aparte ondervloer nodig om je vinyl vloer te plaatsen. Met Pad Pro heb je dat niet nodig - het is al bevestigd. Het helpt je om meer vierkante meters op een dag te installeren op een meer kosteneffectieve manier. Leg onze vinylvloeren gewoon met Pad Pro, druk aan en bewonder het resultaat!

 

PERGO Vinyl Planks & Tiles

voor intensief gebruik

 • Zacht, stil en ultrasterk: Onze Rigid Vinyl vloeren zijn zacht en stil om op te lopen, spelen of zelfs dansen.
 • 100% waterbestendig en gemakkelijk te reinigen: Veeg water en vlekken gewoon weg en je vloer is weer zo goed als nieuw.
 • Natuurlijke look-and feel: Levensechte details zoals barsten en knoesten die op echt hout lijken.
 • Geschikt voor renovatie

 

Pergo Plinten, Profielen & Ondervloeren

Zodra je je laminaat- of vinylvloer hebt gelegd is het tijd om de klus af te maken, en het zijn de kleine details die het verschil maken. Waarom zou je je kamer niet een extra finishing touch geven?

Pergo biedt een volledig assortiment bijpassende accessoires voor de perfecte afwerking van je laminaat of vinyl vloer. Van plinten en profielen tot multifunctionele ondervloeren en gereedschap voor probleemloze installatie en onderhoud, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een perfecte installatie.

 • Pergo plinten om de noodzakelijke uitzettingsvoeg rond je vloer af te werken. Je kunt kiezen voor een perfecte kleurmatch of voor witte of overschilderbare plinten die bij je muren passen.
 • Het veelzijdige Pergo Incizo® profiel geeft je vloer die perfecte afwerking en biedt meerdere profieloplossingen voor een naadloze overgang.
 • Ondervloeren verhogen het loopcomfort, verbeteren de akoestiek in de ruimte, voorkomen krakende geluiden, ondersteunen het kliksysteem en beschermen de vloer tegen opstijgend vocht: Underlay Foam en Foam+, Smart Underlay en Underlay+, Silent Walk, Moisterbloc Extreme, PE-Folie 

Alles wat je nodig hebt is lijm, meetlint, een cirkelzaag en wat basisvaardigheden voor doe-het-zelvers.

 

 • Pergo plinten
 • Pergo profielen
 • Pergo ondervloeren

 

PERGO Quickheat Vloerverwarming

Gezellige warmte, eenvoudige plaatsing

QuickHeat-vloerverwarming is onze zorgeloze oplossing voor optimaal comfort in je woning, en is geschikt voor diverse zwevende vloerbekledingen zoals laminaat. Zeg maar dag tegen een ingewikkelde plaatsing en vergeet die elektricien – QuickHeat kun je immers gemakkelijk zelf plaatsen: een 100% doe-het-zelfproject waardoor je tijd en kosten bespaart. Het slimme ontwerp zorgt voor een doeltreffende verwarming van de ruimte, zonder onnodig energieverbruik.

Gemakkelijk te plaatsen
Dankzij het gebruiksvriendelijke plug & play-systeem kan QuickHeat gemakkelijk worden geplaatst en dit is dan ook de ideale keuze voor renovatieprojecten. Vergeet die elektricien en zeg ook maar dag tegen al die omvangrijke verbouwingswerken, want het elektrische QuickHeat-systeem plaats je zelf in een mum van tijd, zonder dat je echt diep moet gaan en zonder al te veel leidingwerk.

Energiezuinig
Met QuickHeat kun je energie besparen in je woning. Met dit systeem wordt de ruimte sneller en efficiënter verwarmd dan met traditionele verwarmingselementen en doordat het opgebouwd is uit isolatieplaten kan er ook geen warmte ontsnappen. De flexibele timer zorgt ervoor dat je de vloerverwarming apart kunt instellen voor weekdagen en weekends, en dat in vier tijdzones. Dit alles met het oog op zo weinig mogelijk onnodig energieverbruik.

Comfortabele warmte
QuickHeat zorgt voor een snelle, doeltreffende en gelijkmatige verwarming van je vloer en maakt komaf met koude plekken of tocht. Zo heb je het hele jaar een aangename warmte onder je voeten.

 

Waaruit bestaat het QuickHeat-systeem?

 • A: ondervloer
 • B: dampscherm (PE-folie)
 • C: QuickHeat-isolatieplaten
 • D: QuickHeat-folie
 • E: dampscherm (PE-folie)
 • F: laminaat

Bekijk ons volledige aanbod vloerbekleding