Vandenberghe Verf

Advies

Wij delen graag onze kennis

Advies nodig rond kleur, stijl of materiaal? 

Je kan rekenen op onze consulenten voor professioneel en eigentijds advies, steeds met oog voor detail. Kom zeker langs in onze winkel waar we je bijstaan met raad en daad.

Heb je een groter project? Meerdere kamers? Dan maken wij graag tijd voor jou met kleuradvies op maat aan huis

We staan met veel enthousiasme klaar om jouw interieur nieuw leven in te blazen!

Kleur & Interieuradvies

Je wil graag je interieur inrichten of een andere look geven, maar je ziet door het kleurenbos de bomen niet meer. Hoe begin je er aan? 

Kleur kiezen vraagt wat tijd en dat is nu net wat wij graag doen, onze tijd nemen om jou te helpen de juiste kleuren en materialen te combineren. Gepassioneerd, met vakkunde, de nodige tijd en met heel veel beroepsliefde. Kom gerust langs voor een eerste kennismaking in onze winkel, waar we eindeloos kleur en materiaal kunnen combineren. 

Wat breng je mee? Enkele interieurfoto's, of een plan, om een idee te krijgen van je huidige interieur of ruimte. Of heb je nog wat resten van de reeds gebruikte materialen? Een stukje vloer, gordijn, een staaltje van de stof van je zetel of accent in jouw ruimte, hoe meer, hoe beter... Waarom niet een aantal foto's opslaan uit onze collecties op de website hier?

Op basis hiervan adviseren we je graag naar een uniek resultaat in verf, behang, of een combinatie van beiden. In de trends van vandaag, of in de stijl van jouw voorkeur. Maar vooral, in een stijl die bij jouw woning en je persoonlijkheid past!

Voor grote ruimtes of meerdere kamers komen wij ook bij jou aan huis voor een restyling. Samen zoeken we het moment dat best bij jullie past om van gedachten te wisselen over jouw interieurdromen, waarna we een specifieke kleur- en materiaalplan voor je uitwerken met kleurechte stalen.  Hierbij houden wij ook rekening met lichtinval, meubelinrichting en de functionaliteit van je ruimte. Dit plannen we liefst een tweetal weken op voorhand in.

Wij maken van jouw huis een warme thuis, van harte welkom!

Technisch Advies

Heb je een eenvoudige klus maar weet je niet welke verf je toepast? Mag ik een matte muurverf gebruiken op een eerder gebruikte satijnverf? Mag ik dezelfde primer en verf gebruiken voor zowel binnen als buiten? Hoe verf je een pleistermuur of een houten garagedeur? Hoe overdek je donkere kleuren op de muur? Hoe verf je een plafond zonder strepen te maken?

Welke verfborstel, kwast of rol je gebruikt? Een rol in schuim, mohair, schapenvel, lang haar, kort haar of iets er tussenin?

Kom langs in onze winkel met al je vragen!

Voor de grotere projecten aan huis doen we ook een technische check-up van je muren, en stellen we een plan op met de juiste verf en bekleding, inclusief praktische tips voor de voorbereiding en uitvoering van je klus.

Heb je vragen?

Wie nood heeft aan advies, wij staan je graag bij met raad en daad omtrent kleuren, interieurstyling en producten.
Maak een afspraak

En meer...

Wist je dat wij ook de totale heraankleding van jouw interieur aanpakken? 

Schilder- en behangwerken, vloerbekleding, raamdecoratie, wij hebben de juiste vakmensen in huis.

Eén aanspreekpunt voor al jouw decoratiewerken, maak het jezelf gemakkelijk!

 

tende® Raamdecoratie

Dé decoratie speciaalzaak in jouw streek!

tende® Raamdecoratie is al jaren een begrip in Poperinge en ver daarbuiten als het gaat over alles wat jouw huis kan aankleden. Van gordijnen en zonwering tot behang en tapijt, wij creëren decoratie op maat van jouw interieur en in lijn met jouw persoonlijkheid.

Van strak en sober tot warm en gezellig: met het juiste spel van licht, vorm en kleur is alles mogelijk.

Lees meer

tende® Schilderwerken

Je wil het graag zelf doen, maar de tijd ontbreekt? Wij helpen je graag want jouw woning verdient het.

tende® Schilderwerken, dat zijn alle schilder- en decoratiewerken met oog voor detail, perfectie, en de passie voor kleur met onze focus op het ontzorgen van onze klanten.

Kleuradvies, een transparante offerte,  begeleiding en een perfecte uitvoering door onze vakmensen. 

LEES MEER

We werden op onze wenken bediend. Die extra service en de nauwgezette opvolging betekenen enorm veel, daarin onderscheiden ze zich van anderen.

Georgina
Lees meer