Vandenberghe Verf

Schilderen & behangen

Voor je aan jouw interieurproject begint, heb je naast verf ook nog allerhande handgereedschap en materialen nodig, denk maar aan verfborstels, verfrollen, verfemmers, reinigingsproducten, plamuren, kitten, afplaktape, beschermfolie,... en zo veel meer.

Wij zijn er ook voor de professionele schilder, behanger en decorateur, en bij ons vind je alles dat de vakman nodig heeft. Van  schuurmachines en verfpistolen tot stellingen en beroepskledij.

Ben je nu doe-het-zelver of professioneel, Vandenberghe Verf heeft voor jou alles in huis.

Vind ons volledige aanbod in onze webshop, of kom gerust langs in onze winkel en wij staan jou met raad en daad bij.


Bekijk ons ander aanbod

Verf

Wat je ook wil schilderen, wat de ondergrond ook is, hout, metaal, kunststof, gipsplaten, stenen, vloeren, tegels…. wij hebben de juiste primer en/of afwerkingsverf in huis. In een handomdraai maken wij de kleur van jouw keuze.

Behang & Muurbekleding

Naast hedendaagse kleuren, vraagt een eigentijds interieur haar accenten. Stijlvol, ethnisch, kleurrijk, speels,... dit kan met een eyecather in behang of waarom niet met je volledige ruimte in behang, want dit is meer en meer dé trend!<

Overschilderbaar vliesbehang

Wij staan klaar met het nodige advies bij de aankoop van het geschikte vliesbehang en helpen je graag bij de keuze van de juiste primer en muurverven, want de juiste kleuren bepalen uiteindelijk de uitstraling van jouw ruimte.

Sierlijsten & Plinten

Met Design Elements van Noël & Marquet bieden wij je creatieve oplossingen voor jouw interieurdecoratie. Hiermee geef je elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht jouw voorkeur of favoriete stijl. Laat je inspiratie de vrije loop!

Vloerbekleding

Laminaat en vinyl geven een warme afwerking met authentieke tinten en texturen om duurzaamheid en schoonheid toe te voegen aan elke kamer. Een mooie vloer is de basis voor elke ruimte!