Vandenberghe Verf
Schilderen & behangen

Tapes, Maskeer- & Protectiemateriaal

Tapes

Washi-, crêpe- en PVC maskeertapes, duct tapes, verpakkingstape, reparatietape, steenband en andere tapes van Copagro, Bostik, Tesa, Scotch 3M.

Of het nu voor binnengebruik is of de tape makkelijk te verwijderen moet zijn, met de vier tapes van Copagro heb je voor elke klus een gepaste oplossing.

De Oranje tape (TR410) is een Japanse washi maskeertape van premium kwaliteit, die garant staat voor superscherpe verflijnen. Deze sterke, uv-bestendige tape kan buiten verwijderd worden tot 16 weken na applicatie. Te gebruiken op ruwe en licht vochtige ondergronden.

De Gold tape (TR310) is een plooibare, uv-bestendige, dunne washi maskeertape die vooral wordt gebruikt voor schilderwerk op gladde en licht ruwe ondergronden, voor het creëren van messcherpe randen.

De extra dunne Purple washi markeertape (TR200) beschikt over een lage kleefkracht voor delicate ondergronden om zo geen lijmresten achter te laten. De maskeertape is waterbestendig en daarmee ideaal voor watergedragen lakken.

De Beige tape (TR110) bestaat uit natuurlijk wit crêpepapier bedekt met rubberen belijming. Deze tape is verwijderbaar zonder lijmresten na te laten (van zodra de verf is uitgedroogd). Hittebestendig tot 80°C (max 30min). De meest voordelige keuze voor minder veeleisende maskeertaken.

Alle tapes zijn beschikbaar in 19 mm, 25 mm, 38mm, 50 mm op 50 m.

Maskeermateriaal

Maskeerfolies, maskeerpapier, dispensers & toebehoren van Copagro, 3M, Kip, Tesa.

Protectiemateriaal

Protectiekarton, afdekvliezen, hoezen en folies van Copagro en Kip.