Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Sanderson Design Group - Harlequin

Harlequin Collections

Levend van positiviteit en de vrijheid van zelfexpressie vierend, met zijn breed scala aan eigentijdse behang in een gedurfd, zelfverzekerd palet verbant Harlequin saai . Ontdek dit inspirerende assortiment met sprankelende patronen.

Collectie COLOUR 4

Met originele kunstwerken in verschillende stijlen interpreteert Harlequin Colour 4 de overvloedige schoonheid en allesomvattende kleuren van de natuur. Deze collectie bestaat uit 27 behangsoorten, en is ontworpen om te dromen en ontspannende, meeslepende interieurs te creëren voor elke woonstijl.

Een voortzetting van de kenmerkende looks van Harlequin, ontdek Renew, Rewild, Retreat en Reflect, omdat elke look op een opwindende, conceptuele manier aansluit bij een klassiek element.

Harlequin bekijkt de natuurlijke wereld met vernieuwde ogen. Colour 4 brengt aarde, water, lucht en vuur tot leven en viert een rijk en divers palet, versterkt door een spectrum van ingetogen, authentieke tinten. Originele kunstwerken in verschillende stijlen, geïnspireerd op de overvloedige schoonheid en allesomvattende kleuren van de natuur, van atmosferische luchten tot bosrijke landschappen zoals het hemelse paneel van Air en het diffuse schilderachtige bosland van Foresta: de zachte stroom van onze wereld is het ritme dat ons omringt. Transformeer jouw interieur in meeslepende, rustgevende en perfect uitgebalanceerde ruimtes, geïnspireerd door het kwartet van essentiële elementen die ons dagelijks bestaan ondersteunen. Perfect uitgebalanceerd, maar toch complex en gevarieerd, ontdek een zorgvuldig ontworpen ecosysteem waarin iedereen kan floreren.

 

Collection LITTLE TREASURES

Een speelse collectie van 23 dessins gemaakt met liefde, voor de kleine mensen in ons leven. Beschouw elk ontwerp of personage als het hoofdstuk van een favoriet boek en bedenk wat er daarna gebeurt. Of je nu in het circus op de eerste rang staat, hoog tussen de sterrenhemel vliegt, kleurrijke regenbogen wenst of op ontdekkingstocht gaat met grote of kleine wezens, bij Little Treasures draait het allemaal om het tot leven brengen van je verbeelding en plezier maken.