Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Jab Anstoetz & Chivasso

De focus ligt op mensen - 75 jaar JAB ANSTOETZ Groep

“Wij zorgen ervoor dat mensen zich thuis en op reis comfortabel en veilig voelen”. De groep formuleert deze richtlijn ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van het bedrijf en wijst daarmee de weg naar de toekomst. De mens en zijn behoeften staan centraal. Een mooie woning geeft een gevoel van geborgenheid, een ongerepte natuur en sociaal samenzijn zijn hiervoor de voorwaarden.

Interieurdesign is hun passie

Voor klanten over de hele wereld staat de naam JAB ANSTOETZ voor visionair design en textielcreaties van topkwaliteit die keer op keer nieuwe trends zetten. Hun assortiment nauwkeurig op elkaar afgestemd meubeltextiel omvat niet alleen een uitgebreid palet aan prachtige decoratie- en meubelstoffen, maar ook rolgordijnen, plisségordijnen en panelen voor comfortabele zonwering. Als stijlvolle tegenhanger van het stoffenportfolio bieden zij zowel vaste tapijten als designvloeren en vloerkleden in de hoogste kwaliteitsklassen. Het samenhangende assortiment wordt gecomplementeerd door zorgvuldig met de hand vervaardigde meubelmeubels en een kleine maar verfijnde collectie behangpapier

Voor de rolgordijnen, plisségordijnen en panelen voor comfortabele zonwering van JAB ANSTOETZ kun je uiteraard terecht bij tende® Raamdecoratie!

 

Collections

 

Collection MISAKI

Het Verre Oosten met een twist - Nippon-gevoel met een natuurlijke uitstraling

Misaki combineert Aziatische ontwerpen met slim ingestelde kleuren, waardoor een heerlijk onopvallende look ontstaat.

Naast een ingetogen grijs-antraciet optie tonen de vier kleurenwerelden een slimme combinatie van rosé/mauve/koraal, een coole mix van wit/aqua/inkt en een beige variant met lenteachtig limoengroen.

 

Hedendaags interieurontwerp haalt inspiratie uit de meeste verschillende culturen.  MISAKI pakt de actuele Azië-trend op en vertaalt deze naar een nadrukkelijk esthetische wandbekledingcollectie. De ontwerpen interpreteren elementen van de Japanse designtaal op een verfrissend nieuwe en creatieve manier.

Collection Chivasso - DIVINE

In 1987 richtte de Nederlander Richard Schütte een eigen groothandel op en in 1991 lanceerde hij de eerste collectie onder de merknaam Chivasso. Met hun passie voor hoogwaardig design hadden de twee oprichters een plan om een innovatief-casual collectie te creëren. In 2000 werd het merk geïntegreerd in JAB Anstoetz, en in 2017 trok Richard Schütte zich terug uit het merk.

De filosofie van Chivasso kenmerkt zich door een toekomstgerichte, open en fantasierijke houding, beïnvloed door de Nederlandse oorsprong. De stijl is casual en slim. Tot op de dag van vandaag zijn ze trouw gebleven aan hun waarden: interieurontwerp is hun passie en nieuwsgierigheid is hun motivatie.  Hun producten kenmerken zich door innovatieve concepten, fantasierijke creaties met een onafhankelijk karakter en hoogwaardige, duurzame kwaliteiten.

Grootformaat ontwerpen met indrukwekkende details beleven een renaissance in wanddesign. Ze bieden het perfecte alternatief voor klassiek behang en ingelijste foto's. Met hun motieven op groot formaat decoreren ze de muren als uitgebreide afbeeldingen waarop elk detail en elke kleur optimaal tot zijn recht komt.

De 4 dessins, digitaal gedrukt op hoogwaardige non-wovens, tonen betoverend briljante kleuren en zijn gegarandeerd een blikvanger in elke woonruimte. Om liefhebbers van exclusief interieurdesign te verrassen...

De fascinerende wandbekleding DESTINESIA heeft prachtige motieven en gedetailleerde scènes uit historische Indiase miniatuurschilderijen. Het sfeervolle landschap met zijn gevarieerde flora en fauna, de fijnste details van de prachtige gewaden, betoverende parelkettingen en de prachtige hoofdornamenten worden prachtig gepresenteerd op het fijne vezelvlies in 3 kleurstellingen. 

Onder het glinsterende oppervlak begint een mysterieuze onderwaterwereld, het spektakel en de poëzie van de oceanen met al hun facetten. DEEP REEF biedt een andere betoverende gedaante voor de menigte tropische vissen die rondspringen voor imposante rotsformaties en glinsterende koraalriffen. De perfecte achtergrond voor een adembenemend wandontwerp wordt gecreëerd door deze hooggepigmenteerde digitale print.

Een ander hoogtepunt is het bekende en extreem populaire ontwerp DIVINE. Deze regio fascineert met weelderige flora, gevarieerde fauna en een intrigerende mix van Aziatische en Afrikaanse afkomst. DIVINE weet precies hoe je deze betoverende wereld op jouw muur tovert.

Een mystiek, bijna paradijselijk web van bloesems loopt door het grootschalige ontwerp van DREAMCATCHER. Een grote verscheidenheid aan varens, palmen en bladeren, geflankeerd door bloemschermen, knoppen en sierlijke bloemhoofdjes, reiken naar de hemel. Het 400 cm hoge panneaux-design is een ware eyecatcher in elk interieur.

Een droom van kleur, tegelijkertijd elegant en voortreffelijk - zo presenteert onze effen SILKY REBOOT zich. De zijdezachte textuur en het verkwikkende kleurenspel maken het tot een hoogtepunt in elke kamer. Doffe, monotone muren behoren tot het verleden. Het kleurenspectrum van 53 tinten op waterbasis laat niets te wensen over. Deze tinten worden rechtstreeks op de non-woven* aangebracht met behulp van een airbrush, waardoor een unieke irisatie en subtiele glans ontstaat. SILKY REBOOT overtuigt zowel als begeleider van de 4 nieuwe designs als als solist wonderwel.