Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Romo

Romo

Romo staat bekend om zijn gevarieerde bibliotheek met klassieke en eigentijdse ontwerpen en veelzijdige effen kleuren, die een diverse stijl en tijdloze elegantie bieden, verrijkt met een verfijnd kleurenpalet.

Generaties ervaring en kenmerkend Brits design vormen de basis van het merk Romo. Sinds de oprichting van een eigen ontwerpstudio in de jaren 80 is Romo blijven groeien en is nu marktleider in designstoffen en wandbekleding.

Onder leiding van ontwerpdirecteur Emily Mould is de Romo-studio een continu centrum van activiteit en creativiteit, een grot van Aladdin met schetsen, schilderijen, stoffen en kleurenkaarten, de studiomuren zijn een constante bron van inspiratie. Bij elke lancering onderzoeken de ontwerpers nieuwe ideeën en vinden ze inspiratie in een scala aan invloeden, van reizen en mode tot de natuur en het buitenleven.

Collections

Collectie LOMASI

Visueel- en textuurgenot: de Lomasi Wallcoverings-collectie combineert voortreffelijk design met verleidelijke tastbare kwaliteiten en verfijnde tinten. Geoxideerde metaaltinten voegen een glamoureus tintje toe aan de moderne geometrie en dramatische antieke bloemen, terwijl glinsterende kralen sierlijke takken, decoratieve Marokkaanse tegels en subtiele organische vormen weergeven. Bovendien voegt een delicaat reliëf dimensie en textuur toe aan sobere ontwerpen op luxe vinyl wandbekleding.