Vandenberghe Verf
Behang & Muurbekleding

Sanderson Design Group - Scion

 De wens van Sanderson Design Group om met hun merken zoveel mogelijk levens te transformeren lag ten grondslag aan de oprichting van een ander nu iconisch Brits merk, Scion, in 2012. Dit is een vrolijk merk voor iedereen, met pittige kleuren en strakke lijnen, op Scandi-design geïnspireerde ontwerpen en frisse ideeën voor het moderne leven. Een plek waar gedurfde motieven en zelfverzekerde kleuren samenkomen.

Hun ontwerpverhaal reikt van statement-geometrieën tot delicate schetsboek-looks, vervaardigd door een team van getalenteerde ontwerpers in hun studio in Leicestershire. Specialisten in kleur en met een gedeelde passie voor print, expert in handgetekende ontwerpen en speelse prints.

Maar Scion zou Scion natuurlijk niet zijn zonder zijn iconische Mr Fox-mascotte, die samen met zijn vrienden Spike en Pedro Penguin het niet kan laten om een glimlach op het alledaagse te toveren. Het speelse karakter van ‘Mr. Fox’ vult huizen gevuld met vreugde en persoonlijkheid. Vrolijke ontwerpen om je te laten lachen, verrassen en verrukken.

Speelse Britse ontwerpen die vreugde brengen in het dagelijks leven

Collections

Collection GARDEN OF EDEN

Haal een vrolijke persoonlijkheid in huis met Garden of Eden, een speelse collectie in een spectrum aan frisse, eigentijdse kleuren en dessins.

Collection ESALA

Extra grote jungleplanten, karaktervolle motieven, gestileerde handgetekende bloemen en hoekige geometrische vormen ontmoeten elkaar in Esala van Scion, een overvloed aan behang vol creativiteit. Pedro Penguin maakt zijn debuut in deze slim op maat gemaakte en coördinerende collectie vol mogelijkheden.