Vandenberghe Verf
Verf

Vistapaint

Sinds 1953 is Vistapaint succesvol als leverancier van verfspecialiteiten. Dit doen ze met eigen merken en recepturen, maar ook met producten van hun partners. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler in nicheproducten voor de verf- en stucverwerkende specialist, en met hun brede assortiment bieden zij dé oplossing. Niet alleen vandaag, maar ook morgen!

Sinds 1988 is Vista een eigen merk van Vistapaint dat eigen recepturen ontwikkelt onder de naam van Vista. Het productassortiment van Vista omvat verfspecialiteiten zoals isolerende muurverf, chloorruber zwembadverf, 2K Zwembadcoating, hittebestendige verf, belijningsverven en allerlei soorten transparante lakken

 

Jansen is een fabrikant van verfspecialiteiten en produceert plamuren, lazuren en creatieve oplossingen voor specialisten die werken met zogeheten ‘office verven’. Dit doen ze al 100 jaar.

Südwest staat al 80 jaar lang voor ultieme hechting op diverse ondergronden: eenvoudige verwerking, enorme dekkingskracht en gunstig verbruik van de lakken en kleuren. De producten van Südwest hebben een lange levensduur, praktische verwerking en schaden het milieu zo min mogelijk.