Vandenberghe Verf
Verf

Avis Professional

In 2022 heeft Avis een nieuw assortiment en een nieuwe huisstijl gelanceerd. Avis levert het fundament voor al het schilderwerk, zowel voor de professionele schilder als de serieuze doe-het-zelver die kwaliteit zoekt. De groeiende vraag naar specialistische producten is het uitgangspunt geweest bij het herzien van het assortiment. Of het nu om moeilijke ondergronden gaat, het oplossen van problemen zoals bestaande verflagen verwijderen, een siliconenbesmetting of het reinigen van een sterk vervuilde ondergrond: Avis heeft een passend product. Het verfmerk Avis is meer dan 300 jaar oud maar bewijst met het nieuwe assortiment in een frisse eigentijdse huisstijl springlevend te zijn.

Avis is het oudste nog bestaande verfmerk van Nederland. Het in 1701 (!) opgerichte merk is vernoemd naar de familie Avis uit de Zaanstreek. Veel verfmerken vonden hun oorsprong in de Zaanstreek maar Avis is één van de weinigen die nog bestaat, door mee te gaan met de vraag van de markt en voorop te lopen op het gebied van kennis in het vakgebied. Niet voor niets is de slogan al sinds lange tijd: Voor professionals, door professionals.

Sinds 2005 is Avis Professional onderdeel van PearlPaint Group. En de traditie van ontwikkeling en vernieuwing wordt door PearlPaint Group voortgezet.

Als vakman ben je bij Avis Professional® al sinds 1701 aan het juiste adres. Avis staat voor een uitgebreide lijn specialistische coatings en ondersteunende producten met een sterk probleemoplossend karakter voor de professionele schilder in de bouw en onderhoudssector. 

  • Grondverf & Primer
  • Muurverf & Fixeergrond
  • Lakken
  • Spuitbussen
  • Verfspecialiteiten