Vandenberghe Verf
Verf

Levis Atelier

Het meest verkochte verfmerk van België!

Levis is het meest verkochte verfmerk van België. Met elke generatie groeit het succes van dit product ‘van bij ons’, en dat al sinds 1831. Meer dan 180 jaar na zijn oprichting blijft Levis de onbetwiste marktleider op het gebied van decoratieve verf in België. Het merk heeft zo veel troeven dat die positie ruimschoots gerechtvaardigd is:

  • Een assortiment dat de ruimste keuze aan producten en kleuren biedt. Kies uit honderden kleuren of verschillende wittinten en tover je huis om tot een perfect plek. 
  • Een technische knowhow die de hoge kwaliteit van de producten garandeert. De kwaliteit blijkt onder meer uit de hoge dekkracht van de verf, de eenvoudige toepassing, de kleurvastheid en het aanbod van doelgerichte antwoorden op specifieke problemen.

 

Levis Atelier - Zo garanderen we jouw stijl

Levis heeft uitstekende verf in de mooiste kleuren, en alle kleuren zijn onderverdeeld in een aantal inspirerende collecties om je kleurkeuze te vereenvoudigen. De Levis Atelier kleurcollecties en kleurenpaletten zijn het resultaat van nauwgezette analyse en sluiten perfect aan bij de hedendaagse wensen op het vlak van interieurinrichting. Daarvoor analyseert het Global Aesthetics Team de favoriete woonstijlen en kleurpaletten van de Belgische en internationale markt, om vervolgens de meest relevante interieurstijlen van vandaag in kaart te brengen en kleuren te selecteren die hier perfect op aansluiten. 

De paletten zijn er voor alle woonstijlen, en bovendien kunnen de kleuren binnen een palet vlot gecombineerd worden en creëer je makkelijk jouw eigen unieke interieurdroom. Aangename rust in huis of grenzeloze creativiteit die je energie geeft? Of je nu een oase van rust wil creëren thuis of graag jouw creativiteit de vrije loop laat, er is altijd een Levis Atelier-kleurpalet dat bij jou past. Met de kleuren van Levis Atelier heb je de vrije hand!

Heb je de ideale kleuren voor jouw woning gevonden? Kom naar onze winkel en laat je favoriete kleuren maken in Levis Atelier-verf.

* Download de Levis Visualizer app die je helpt je eigen kamer in elke kleur te zien, live!

 

Wij zijn jouw exclusieve Levis Atelier verfspecialist.

Voor jouw interieurdroom wil je niets aan het toeval overlaten, dat begrijpen we volkomen. In onze toonzaal doe je tal van leuke verfideeën op en vind je alles voor een vlekkeloze uitvoering. We hebben handige kleurstalen ter beschikking, maar ook inspiratieboeken die je meteen aan het woondromen brengen.

Met zo’n ruime keuze aan kleurenpaletten en tinten is het advies van een echte vakman geen overbodige luxe, en daarom zijn wij jouw exclusieve Levis Atelier verfspecialist die je bijstaat in jouw plannen. 

Kleur van het Jaar 2024 - Sweet Embrace™

Al meer dan 20 jaar vertalen de Levis kleurexperts wereldwijde trends naar een Kleur van het Jaar die de stemming van het moment vastlegt. 

In de drukke en complexe wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit om onze eigen speciale plek te verwerven waar we ons volledig op ons gemak voelen, en dat werd het thema voor de Levis Kleur van het Jaar 2024.

 

Sweet Embrace™ is een verfijnde en optimistische kleur, geïnspireerd op de zachtheid van veren en avondwolken. Het is een warme en praktische op zichzelf staande tint, maar ook een fantastische basiskleur om te combineren met veel andere tinten. De kleur is subtiel en verfijnd en verandert van tint bij verschillende soorten belichting. Hij verwarmt op het noorden gerichte ruimtes en verzacht zonovergoten kamers. Een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt.

Rond de zachte en positieve tint Sweet Embrace™ werden drie eenvoudig te gebruiken kleurpaletten ontwikkeld: een verhaal over warme kleuren, een over kalme kleuren en een over opwekkende kleuren. Elk verhaal biedt een andere manier om een plek te creëren waar je je volledig thuis voelt.

We willen dat elk deel van ons huis vertrouwd en comfortabel aanvoelt. De wereldwijde aardetinten in ons verhaal over warme kleuren creëren de ideale achtergrond. Hier zorgen roodoranje en Sweet Embrace™ voor een achtergrond met color-flow effect die je omarmt met zachtheid.

Ons verhaal over kalme kleuren is samengesteld uit natuurlijke groen- en blauwtinten die een ruimte een rustige en soepele uitstraling geven. Hier zetten twee donkergroene tinten de toon en voegt Sweet Embrace™ warmte toe.

Door het mengen van dromerige lila- en geeltinten kan ons verhaal over opwekkende kleuren een plezierige en vriendelijke sfeer creëren, zonder een kamer te overheersen. Hier zorgt zacht oker met als achtergrond Sweet Embrace™ voor een extra portie warmte.

Genuanceerd, gelaagd, delicaat. Een zoete toets in je interieur, die evenwel niet omslaat in snoepjeskleuren. Dit is thuiskomen — alsof je in een warme omhelzing bent gewikkeld. Sweet Embrace™ is de kleur die je een beetje meer thuis doet voelen.

Atelier - Nesting in Nature

De kracht van dit palet zit in zijn eenvoud. Van zanderig wit en poederig roos tot aards beige en stoffige groenblauwe tinten. Nesting in Nature brengt natuurlijke, ingetogen kleuren samen die rust en warmte uitstralen. De sobere tinten van Nesting in Nature zijn het ideale canvas voor een naturel, landelijk interieur met warm hout, grof geweven linnen en ruw gevlochten rotan.

Atelier - Nordic Neutrals

Een palet gegrond in het serene karakter van het Hoge Noorden. Zachte wittinten van ivoor tot krijt voeren de boventoon. Luchtig blauw, zachtroze en ingetogen geel en grijs zorgen voor een subtiele hint van kleur. De lichte, neutrale kleuren rijmen ongedwongen met natuurlijke houtsoorten, organische vormen en een weloverwogen kleuraccent. Voor een fris en ontwapenend interieur met een nuchtere ondertoon.

Atelier - Sandy Seventies

Sandy Seventies brengt het opwindende gevoel van de eclectische jaren ’70 helemaal terug. Roestoranje, okergeel en petrolblauw flirten sans gêne met poederige pastellen in dit optimistische kleurenpalet. De uitgesproken tinten van dit rijke kleurenpalet doen het bijzonder goed in combinatie met weelderig leer, glas in lood en vintage meubelstukken.

Atelier - Safran Sierra

Safran Sierra is een palet van onverwachte kleurencombinaties. Frivole roze tinten en neutrale nudes contrasteren met warme terracotta- en rijke specerijkleuren. Levendig, aards en uitgesproken voor een geanimeerd interieur dat eruit springt. Deze levendige collectie van kleuren match je moeiteloos met avontuurlijke etnische prints, vintage meubilair en aaibaar textiel.

Colores del Mundo

Levis Colores del Mundo nodigt jou uit voor een boeiende reis door een wereld vol kleur. Een reis in vijf etappes met vijf kleurlijnen: Energizing Ireland, Positive Thailand, Passionate Argentina, Relaxed Australia en Balanced Finland. Iedere kleurlijn bestaat uit een aantal geselecteerde kleuren die makkelijk en uitstekend met elkaar te combineren zijn. Laat je inspireren door de sfeer- en interieurfoto’s en kies zelf de sfeer waarin jij thuis wil komen.....

Mengmachine kleuren

De Levis Color Mix Collection (Mengmachine) biedt 384 kleuren die gerangschikt zijn volgens kleurgroep en waarmee je prachtige combinaties kunt maken. De codes van de kleuren geven de kleurgroep aan (Red, Orange, Yellow, … ), en of het een heldere (Clear) of gedempte (Shady) kleur is. Om tot een geordend overzicht te komen zijn de kleuren gerangschikt van van licht naar donker (van A10 tot C80). Hierdoor vind je eenvoudig jouw favoriete kleurtint waar je direct mee aan de slag kan.

Ambiance

Met Levis Ambiance kan je jouw persoonlijkheid in huis echt laten spreken! Levis Ambiance helpt je bij je kleurkeuze door de 54 kleuren in te delen in verschillende overzichtelijke 3 thema's en 6 kleurlijnen. Laat je inspireren en mix, match en creëer jouw gepersonaliseerde wereld!

Easyclean

Het Levis Easyclean kleurenpallet wordt getypeerd door eenvoud. 20 populaire kleuren werden samengevoegd in een overzichtelijk palet om kleurkeuze te vereenvoudigen. Binnen het kleurenpalet kan je de verschillende kleuren gemakkelijk met elkaar combineren.

In combinatie met de perfecte afwasbaar en bescherming tegen vlekken en stoten, is Levis Easyclean een zeer geschikt voor muren in ruimtes die veel gebruikt worden, zoals een gang, woonkamer, keuken of badkamer.

Simply Refresh

Snel je interieur opfrissen was nog nooit zo eenvoudig met de producten en kleuren van Levis Simply Refresh. Laat een muur eruit springen met een contrasterende kleur. Creëer een leuk accent door enkele stoelen of een radiator in een opvallende kleur te lakken. En geef je interieur nog meer persoonlijkheid met kleurrijke vloeren, plafonds en trappen. De vele Simply Refresh kleuren zullen je zeker inspireren. Een zachte warme tint die je thuis nog meer tot rust laat komen of een levendige kleur die je meer energie geeft? Kies maar!