Vandenberghe Verf
Verf

Hammerite

Al meer dan 25 jaar beheersen zij de meest intelligente technologie voor metaalbescherming tegen alle soorten aanvallen, zoals roest, krassen, UV-stralen en regen. Dankzij de unieke technologie vormt de lak een stevige barrière tegen vocht zodat roest geen kans krijgt. Het resultaat is een assortiment van metaallakken en primers van zeer hoge kwaliteit. Door hun zeer sterke hechting en geoptimaliseerde viscositeit kunnen de metaallakken van Hammerite direct over roest worden aangebracht, dus zonder primer of grondlaag. Op deze manier wordt een substantiële barrière gecreëerd die zuurstof en water weg houdt van de ondergrond. Bovendien worden zelfs scherpe randen perfect gedekt. Hammerite beschermt en vernieuwt metaal.

Metaal, een sterk en opvallend materiaal in vele gedaantes, het verrijkt onze wereld en onze huizen! Van balustrades tot radiatoren, van hekken tot garagepoorten, of het nu gaat om een restauratie of een kleine opknapbeurt Hammerite staat voor een perfecte afwerking – van de eerste keer goed, in een oogwenk. Voor iedere minuut die je besteedt aan de bescherming van je metaal, kan je jaren gerust zijn van een goed resultaat!

In één dag: De unieke Hammerite metaallak met geavanceerde technologieën ontwikkelt snel een harde, ondoordringbare film die superieure kras- en slijtvastheid garandeert. Het aanbrengen van een volgende laag kan al na 3 of 4 uur, zodat je de verfklus kan voltooien in slechts één dag.

 

Nieuw: Hammerite Ultima is een watergedragen premium metaallak die direct over roest en direct over alle soorten metaal kan gebruikt worden zonder primer. Deze premium metaallak biedt een duurzame en decoratieve bescherming tot 12 jaar.

  • Voor gebruik op alle metalen, zoals ijzer, aluminium, zink, gegalvaniseerde oppervlakken etc. 
  • Speciale Colour Lock Technology: met verbeterde UV-bescherming voor langdurig kleur- en glansbehoud.
  • Zeer sneldrogend: is stofdroog in 1 uur en overschilderbaar in 3 uur. Dit betekent dat je de klus in slechts één dag kunt voltooien.