Vandenberghe Verf
Verf

Lucite

Zij zijn specialist op het gebied van hoogwaardige oppervlaktebescherming en bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Met hun innovatieve systemen laten ze gevels en binnenwanden stralen, en zijn ze ook nog eens prettig toepasbaar als schilder. Want samen met hun klanten en partners ontwikkelen zij de beste oplossingen. Precies daar waar ze nodig zijn.

Hun verfsystemen zijn er voor elke toepassing. Binnenshuis en buitenshuis, maar ook beschikbaar voor tal van verschillende oppervlaktes. 

De kracht van Lucite gevelverven
De gevelverven van Lucite® bieden bescherming aan ieder buitenoppervlak. De gevelsystemen zijn er voor duurzaam onderhoud, bescherming en design van alle gevels. Op basis van de drie meest gebruikte bindmiddelsoorten - acrylaat, silicone en silicaat - hebben ze verschillende moderne gevelsystemen beschikbaar. Iedere buitenoppervlakte wordt hiermee actief beschermd en rationeel beschilderd. 

De kracht van binnen-dispersies
De binnendispersies van Lucite® zijn functioneel en innovatief. De verven en coatings zijn bedoeld voor wooncomfort en bieden hoogwaardigheid en efficiëntie. Muurverven met de nadruk op wooncomfort; hun binnendispersies maken het mogelijk, ze laten iedere ruimte stralen. De binnenmuurverven zijn van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaar, efficiënt én duurzaam.

De kracht van water-gedragen lakken
Het hybride systeem van Lucite® combineert de positieve eigenschappen van oplosmiddelhoudende systemen met die van watergedragen. De watergedragen lakken inspireren zowel fabrikanten als vakmannen. Zelfs op de moeilijkste oppervlakken zijn deze producten perfect bruikbaar. Ze toveren een lach op het gezicht van hun meesterschilders en wie weet binnenkort ook op dat van jou.

De kracht van gevelverven - langdurig goede bescherming

De gevelverven van Lucite® bieden langdurige bescherming en efficiënte verwerking met de meest moderne grondstoffentechnologie. Kies voor een actieve werking tegen weersinvloeden, andere milieuvervuiling en biologische aangroei op de gevel. 

De kracht van binnen-dispersies - altijd de beste oplossing

Het assortiment van hoogwaardige Lucite® binnenmuurverven omvat 3 overzichtelijke categorieën. Voor iedere situatie biedt LUCITE® de oplossing, en zo maken ze de keuze voor de vakman én voor jou eenvoudig. De Premium Line omvat dispersieven voor bijzondere eisen, de Classic Line is er voor grote oppervlakken en de Special Line is speciaal bedoeld voor complexe ondergronden. 

De kracht van water-gedragen lakken - overal de beste afwerking

De watergedragen lakken bestaan uit speciale grond- en deklakken, PUR laksystemen, HVLP- en airless spuitlakken en blanke lakken. Bedoeld als grond- en voorlak, voor kras- en stootvrije oppervlakken, voor de bewerking of afwerking van hout of andere materialen en oppervlakken. De watergedragen lakken van Lucite® zijn bruikbaar voor zowel binnen als buiten.