Vandenberghe Verf
03/04/2024

Arte LANAI - Nieuw!

Nieuwe behangcollectie van Arte

Arte, dat is de ultieme verfijning in muurbekleding. 

Het familiebedrijf Arte is geboren vanuit een visie voor schoonheid. Als ontwerper en producent van high-end muurbekleding streeft Arte ernaar deze passie voor esthetiek, vakmanschap en kwaliteit te vertalen in al haar activiteiten tot in de kleinste details. Arte heeft voor iedere smaak een brede waaier aan kwalitatieve producten, en dit hoogstaand behangpapier is er zowel voor het klassieke interieur als de avant-garde inrichting.

Stel je een ontspannen, lange, zwoele zomeravond voor op een Hawaiiaanse veranda, terwijl je de tijd doorbrengt in een comfortabele rieten schommelstoel. Waarom haasten? Je bent tenslotte op vakantie. Lanai werd geïnspireerd door dit sentiment. Deze betoverende behangcollectie met een exotisch tintje is vernoemd naar het Hawaïaanse woord voor veranda. Elk ontwerp werd met de grootste zorg met de hand vervaardigd en ingelegd of geborduurd met rotan en raffia, waarna dit voortreffelijke ambachtelijke kunstenaarschap in vinyl werd weergegeven. Lanai komt tot leven aan de muur in frisse, natuurlijke kleurencombinaties.

KAILUA

Dit ontwerp ontleent zijn naam en inspiratie aan het betoverende Kailua aan de oostkant van Oahu, waar palmbomen de boventoon voeren. Voor dit behang zijn wuivende palmen ingelegd met kleine stukjes rotan tegen een achtergrond van schorsdoek, een vezelig doek gemaakt van de bast van vijgenbomen. Deze prachtige, realistische interpretatie komt tot leven wanneer ze op de muur wordt overgebracht.

MAUNA

Kleine stukjes rotan werden zorgvuldig met de hand ingelegd in een speels, schijnbaar willekeurig patroon, waarna een machinaal vervaardigde versie van dit ambachtelijke kunstwerk ontstond. De afwisseling van rechte en gebogen lijnen geeft dit ontwerp een natuurlijke uitstraling. Mauna is vernoemd naar Mauna Kea, de hoogste berg van Hawaï en een slapende vulkaan.

MAUI

Het eiland Maui is een droombestemming, met zijn weelderige watervallen, rotsachtige kusten, zandstranden en vele palmbomen die dit ontwerp inspireren, waarin elegante palmbladeren met raffia op stijlvol linnen zijn geborduurd. Ons Maui-behang is een zeer realistische weergave van dit handgemaakte ontwerp.

PUNA

Deze verfrissende semi-uni is een interpretatie van handgeweven bananenbladeren. Het is vernoemd naar het meer afgelegen Hawaiiaanse district Puna, dat bezaaid is met bananenbomen.

KONA

Dit vrolijke ontwerp is geïnspireerd op de vrolijke, ontspannen sfeer van Kona, de zonnige wijk aan de westkust van Hawaï. De speelse, losse vormen werden met raffia op linnen geborduurd voordat ze naar de muur werden overgebracht.

Vind hier meer collecties van ARTE

Naast de collecties voor inspiratie op deze pagina zijn er ook nog de speciale merken Flamant, Essentials, Moooi, Le Corbusier en Flavor Paper en de Arte brands HookedonWalls en Omexco. Zeker de moeite waard!