Vandenberghe Verf

Inspiratie

Inspiratie nodig?

Een bloemlezing van Kleurenpaletten en Collecties die je op onze website vindt...

Verfinspiratie...

LEVIS ATELIER SIKKENS STOOPEN & MEEÛS

Kleur van het Jaar 2024

Sweet Embrace™, een verfijnde en optimistische kleur, geïnspireerd op de zachtheid van veren en avondwolken. Een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt.

Rond de positieve tint Sweet Embrace™ werden drie eenvoudig te gebruiken kleurpaletten ontwikkeld: een verhaal over warme kleuren, een over kalme kleuren, en een over opwekkende kleuren. Elk verhaal biedt een andere manier om een plek te creëren waar je je volledig thuis voelt.

MEER HIER

Levis Atelier - Kleurenpaletten

Nesting in Nature - Eenvoud, natuurlijk en sober

Nordic Neutrals - Sereen, fris en ontwapenend

Sandy Seventies - Opwindend, optimistisch en uitgesproken

Safran Sierra - Onverwacht, geanimeerd en levendig

Colores del Mundo - Energetisch, positief, passioneel, relaxerend en gebalanceerd

meer hier

Sikkens - Lifestyle Colors

Heritage - Warm, vol en harmonieus

Charming - Dromerig, zacht en opgewekt

Minimal - Knap, puur en tijdloos

Natural - Aards, rustgevend en comfortabel

Metropolitan - Fris, avontuurlijk en modern

Bohemian - Chic, naturel & creatief

MEER HIER

Stoopen & Meeûs - Authentiek

Kalei - authentiek, natuurlijk en gesofisticeerd

Kalkverf - authentiek, decoratief en uniek

meer hier

Voor de allerkleinsten!

De kamer is voor een kind een belangrijke plaats. Met leuk behangpapier tover je de kinderkamer om tot een plezierige en fantasierijke plek.

Dankzij ons ruim assortiment behang met unieke prints, vind je zeker het geschikte behangpapier voor de kinderkamer! 

Little Treasures van Harlequin, Disney Home van Sanderson, Farm Life van Noordwand...

Meer hier

CASA MÉRIDA van Emil & Hugo by Rasch

Architectonische, driedimensionale, geometrische of botanische motieven met grote bladeren laten uw muren Latijns-Amerikaanse levensvreugde uitstralen: spannend, kleurrijk, een beetje mysterieus en helemaal trendy. Met robuuste kleuren naast elkaar in helder mat en glanzend wordt elk ontwerp een krachtig interieurstatement.

MEER HIER

ELEGANCE & TRADITION VIII van Rasch

Soms met barokke versieringen, soms met geborduurde patronen zetten de wandbekledingsdessins op charmante wijze het decor voor de muren van woon- en slaapkamers. Als je de voorkeur geeft aan een meer rechtlijnige look, heeft Trianon ook een elegante streep in het repertoire, die gemakkelijk te combineren is met de vele unifolds. Daartoe behoren zachte poedertinten en bleke tinten in blauw of grijs. Maar ook een warm bordeauxrood en een krachtig goudgeel zijn essentieel.

MEER HIER

CAMEO van Arte

Ontdek en waardeer de kracht van onvolmaaktheden en imperfectie. De vergankelijkheid van het leven en het pure karakter van de natuur brengt ons terug naar de essentie: authenticiteit en eenvoud. De asymmetrie en de verschillende vormen en structuren zorgen voor een onverwachte harmonie. De gebruikte materialen in alle ruwheid en puurheid komen op deze manier tot hun recht en krijgen de volledige aandacht.

MEER HIER

L'INVITÉ van Arte Essentials

L’Invité haalt haar inspiratie uit de modewereld. Ze flirt ook met het neoclassicisme, een stroming in de kunst waarin puurheid van de klassieken wordt nagestreefd. De patronen ademen luxe en spelen met diverse geometrische vormen. Een verrassend modern kleurenpallet wisselt af met het gevoel van natuurlijke materialen en geweven textiel. Dit geheel maakt de collectie elegant, toegankelijk en uitnodigend.

MEER HIER