Vandenberghe Verf
10/04/2024

Rasch Harmony - Nieuw!

Nieuwe behangcollectie van Rasch

Sinds de 19e eeuw gebruiken mensen behang om van hun huis de mooiste plekken ter wereld te maken. Tapetenfabrik Gebr. Rasch is een van de pioniers uit deze periode en hun stijlvolle erfgoed creëert al meer dan 150 jaar prachtige kunst voor je muren. Nu wordt het bedrijf geleid door de vijfde generatie van de familie Rasch die de traditie voortzetten die is gestart door de oprichters van het bedrijf in 1861, namelijk kamers een individueel karakter geven en ze tot aantrekkelijke plekken maken om te vertoeven door schoonheid en liefde voor detail.

Welkom op het platteland! Hier draait het allemaal om het vertragen - en een dosis landelijke charme helpt ons daarbij. Met harmonieus op elkaar afgestemde kleuren, bloemmotieven en individuele texturen nodigt de behangcollectie ons uit voor een wandeling in de natuur. Soms strekken handgetekende bloemranken zich over de hele muur uit; soms verrassen weelderige planten ons met iriserende kleureffecten. Een zandkleurig gestreept patroon is ook een must om het natuurlijke thuisgevoel in jouw vier muren te brengen.

Uni-behang als mos, salie en olijf zorgen voor zicht op het groen. Maar ook sterkere kleuren zoals kerriegeel en terracotta zijn welkom. Dankzij hun natuurlijke uitstraling zien de ontwerpen er perfect imperfect uit - net als de natuur zelf. Alle behangpapieren uit de collectie zijn qua kleur op elkaar afgestemd. Zo vindt je snel een charmante match voor elk landpatroon. Dat is wat wij zo leuk vinden aan het plattelandsleven.

 

Wat bloeit daar?

Vanaf nu kunnen we vanaf de rand van onze bank genieten van de natuurschoon. De landelijke stijl laat zich hier van zijn mooiste kant zien en vestigt ditmaal op zeer discrete wijze de aandacht. En er is niet veel voor nodig: handgetekende ranken, bloemen en knoppen klimmen tegen de muren op. Dit alles gedijt uitstekend in slaapkamers en woonkamers en biedt een moderne manier om ontspannen rust te garanderen.

Voor iedereen die op de lijn let

Smalle streep ontmoet brede streep. Samen resulteert dit in een harmonieus beeld dat ons meteen overtuigt met eenvoud en elegantie. En de fijne linnenstructuur op de achtergrond geeft een natuurlijk, gezellig tintje aan het ontwerp.

Fijn gescrolld

Dit landelijke motief is abstract en artistiek en laat zien hoe bijzonder de natuur kan zijn. Alleen de lichtgekleurde omtrekken van de langwerpige bladeren zijn zichtbaar. Anders lijkt alles samen te smelten in licht en schaduw. Door de textielstructuur komt het kleurenspel nog beter tot zijn recht. Aan variatie geen gebrek hier!

Wij staan in bloei

En dat is geen wonder met deze stijlvolle bloemenprint, waarvan het motief het hele behang bedekt. Passend: de eenvoudige achtergrond in subtiele kleuren en de fijne linnenstructuur. Dit maakt het prachtig natuurlijk.

Fijn geregen

De moderne landelijke stijl geeft de voorkeur aan eenvoud en elegantie. Filigrane bladranken in aquarellook zijn voldoende om een charmante sfeer met een 'wauw'-effect te creëren. Iriserende tinten geven een vleugje kleur aan de muur en combineren goed met natuurlijke materialen. Op de achtergrond: een lichtgekleurde textielstructuur die een gezellig decor creëert.

Groeiend enthousiasme

Als je jezelf graag omringt met kamerplanten, haal je met bloemenbehang in een handomdraai de natuur in huis. Bij deze motieven valt de keuze op individuele bladprints die gedijen op de lichtgekleurde textielstructuur. En de kleuren? Hier zorgen terracotta, klei, taupe en groen voor een gezellige, huiselijke sfeer. En dat allemaal zonder water te geven!

Ze passen bij elke woonstijl

Met hun natuurlijke textielstructuur zorgen dit monochrome behang gegarandeerd voor een sublieme woonsfeer. De verschillende kleuren zorgen voor een welkome frisheid en zijn bovendien te combineren met diverse tinten en patronen uit de collectie.

Vind hier meer collecties van Rasch

Rasch schenkt kamers de mooiste momenten van het leven en voegt een derde dimensie toe aan jouw huis. Schoonheid tot leven brengen met gevoel en begrip.